Mår skit. 

Jag har en stor jävla ångestklump i magen just nu. Känner mig så himla ledsen.

Huliganens trotssyndrom är on rising igen. Och det mesta är riktat mot mig, förmodligen för att vi tillbringar mest tid ihop.

Hon kan ingenting just nu. Hon kan inte läsa. Hon kan inte räkna. Hon kan inte gå upp ur sängen. Hon kan inte äta. Hon kan inte duscha. Hon kan inte göra något utan att tjafsa.

Säger jag A så säger hon B. Säger jag att jorden är rund så säger hon att den är platt. Säger jag att gräset är grönt säger hon att det är blått. Säger jag att det är mulet säger hon att det är soligt.

Ja, ni fattar. Allt, precis ALLT ska diskuteras. Och hon vägrar inse att någon annan faktiskt kan ha rätt ibland. Någon enstaka gång.

I morse fick jag nog. Jag slutade prata med henne. Jag ignorerade henne helt. Hon blev lite trevligare av det. Men man märker att mörkret ligger precis under hennes yta och bubblar.

Hon måste ju förstå någon gång. Att människor runt henne går sönder av hennes beteende. Ett beteende som vi har jobbat så hårt för att dämpa. För vi vet att det går att få trotssyndrom att stilla sig med rätt metoder.

Fy fan, vad trasig jag känner mig idag. Det blir ju en munter arbetsdag indeed.

6 tankar om “Mår skit. 

Kommentarer är stängda.