God morgon världen …

… och välkomna till en ny terrorfylld dag. Igår gick en terrorist beserk i London. Vackra fina London. En bild jag aldrig någonsin vill se igen. Big Ben och tungt beväpnad polis å samma plats. Så fruktansvärt tragiskt och onödigt. 

Läste sedan en debattartikel i Aftonbladet om hur sjuka i Sverige kollas under lupp medan andra kan lyfta både sjukpenning och CSN medan de krigar på IS sida. Logiskt?

Det var ju synd att terroristen i London dog (om han nu gjorde det, eller om MI6 ”tar hand” om honom) för annars kunde han ju flygas businessclass till Sverige för här är det ok att vara terrorist ett tag till. 

För det borde inte vara någon skillnad om du terrordödar 4 människor i Syrien eller om du gör det i London. Men det är det. 

Dödar du civila i Raqqa, på de mest bestialiska sätt, så händer inget när du återvänder till Sverige. Du får till och med vara med i TV på bästa sändningstid, även om du påstår att du aldrig gjorde något utan satt i ett hus hela tiden. Jag menar, hur ska vi kunna veta att det stämmer?

Dödar du civila i London får du i och för sig också vara med i TV. Men ingen vill höra vad du har att säga. Alla vill se dig med en kula i huvudet. 

Det är skillnad på vilka folk som dödas och vart det sker. Tyvärr.