Men herre jävlar …

Nu får de väl för faan ge sig i bestämmandeleden!! Här sitter en terrorist och bölar ut i statlig TV, som jag betalar licens för. En som frivilligt åkte till en av världens värsta sekter, garanterat för att döda civila som inte tycker som de gör. Nej, inte döda – slakta, som andra ”svenska” terrorister så fint uttrycker det. 

Han kan inte ha undgått slaktarfilmerna på nätet. Där man ser hur de skär halsen av folk för att sedan helt avlägsna huvudena från kropparna och placera dem ovanpå likens ryggar. Nej, jag tänker inte länka till de filmerna, för de har inget på min blogg stt göra. Men jag länkar gärna till snyfthistorien som ”Malik” i Agenda berättade. Se och avgör själva. Verkar killen ha ett begåvningshandikapp? Nej. Verkar han utvecklingsstörd? Nej. Hur kunde det då ha undgått honom vad IS är?

SVT:s Agenda träffar IS-avhopparen ”Malik”: Jag känner obeskrivlig skam | SVT Nyheter
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/is-avhoppare-jag-hade-ingen

Sen kommer Alice Bah Kunke och försvarar svinen. Tycker att Sveriges kommuner ska göra ett bättre jobb med stt ”ta hand om” dessa ”återvändare”. Va? Vad sa du?

I Sverige är terrorism ett brott och de enda som ska ”ta hand om” dessa lowlifes är domstolar och Kriminalvården, för de ska fan i mig sitta bakom lås och bom. 

Expressens reporter som själv varit på plats i ”IS-land” Magda Gad skrev detta på sin Facebook


Sök upp henne på Fejjan och ge henne ert stöd. Hon om någon vet vad hon talar om. Hon kanske ska bjuda in ministern att följa med på nästa resa. Så kan kärringen se förödelsen med egna ögon. 

Eller så kan Alice Bah Kunke gå tillbaka och ge barnprogrammet Bullen en återupplivning. Det är väl det enda som hon klarar av. 

2 tankar om “ Men herre jävlar …

 1. Du skriver mycket klokt som regel, jag gillar att läsa din blogg. 🙂 Men just det här håller jag inte med om. Den här killen har gjort något olagligt och bör ta de rättsliga konsekvenserna, men om vi stannar där gör vi noll och intet för att stoppa IS kampanjer. I värsta fall blir det värre (om man isoleras i fängelse och sen kastas ut etc). Så en stark avprogrammering är den största tjänst vi kan göra oss själva – parat med ett starkare arbete i de kretsar där rekryteringen sker. Med stöd till imamer och föräldrar som kämpar mot strömmen.

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker också att hårdare tag mot dessa rekryteringskampanjer bör ske. Och där kan verkligen imamerna göra ett gott arbete.
   Att få ett kännbart straff är också ett led i att krossa kampanjerna. Jag vill inte hellre att det ska stanna vid straff (och att, som du skriver skickas ut), men att det inte händer någonting, som nu är, iallafall i min mening helt käpprätt.
   Tack för att du läser och kommer med kommentarer. Det är så vi kommer vidare i våra (mina😉) tankesätt.

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.