Grattis min älskade Huligan ❤

För 11 år sedan hade jag en härlig dag framför mig. Jag skulle bli mamma för andra gången. Men det visste jag ju inte när jag vaknade. 

Jag började dagen med att gå till barnmorskan och fick en underbar nyhet. Bebisen i magen hade äntligen vänt sig, så vi slapp att vända hen manuellt. Hen var inte fixerad ännu, så det fanns risk att det skulle bli en spontanvändning. 

Efter det åkte jag till dåvarande jobbet och hälsade på. Jag hade inte jobbat på en och en halv månad, så det var kära återseenden av både förskolebarnen och kollegorna. 

Sedan åkte jag hem och började baka tacopiroger, som vi skulle ta med till The Teens dåvarande förskola på kvällen, då det var buffekväll där. Mjölet tog slut mitt i baket så jag fick ringa på hos några grannar och låna. 

Eftermiddagen kom och vi gick till förskolan och åt och minglade med andra föräldrar. När jag böjde mig fram och skulle knyta skorna när vi skulle gå så började vattnet gå, lite sipprande så där så man tror att man kissar på sig lite. 

Ringde efter älskade mami som skulle ha The Teen när vi var på förlossningen och hon kom på tre röda, med potatisen kokandes på spisen därhemma. 

Huliganen kom tre veckor för tidigt så ingen väska var packad. Jag började packa The Teens sovkläder, gosedjur etc. medan sambon kollade med förlossningen om vi skulle komna in nu eller på en gång. 

Vi var inne på KS vid 18:30. Vid 20:00 tyckte de att jag skulle gå ut och gå en stund eftersom jag knappt hade värkar. Den 6’e mars 2006 var det, för er som inte minns, svinkallt. Jag var ute i 10 minuter, sen gick jag in igen och sa att det var nog. 

Och det var nog tur det. Klockan 22:24 kom hon ut. Huliganen. 

6 tankar om “Grattis min älskade Huligan ❤

Kommentarer är stängda.