Trevliga överraskningar. 

Igår kom älskade sambon hem med blommor till Huliganen (efter hennes egen önskan), Lindor-choklad i hjärtask till The Teen och Fazer Blå och polkagrisar till mig ❤❤❤❤. Så mycket kärlek. Det var överraskning #1. 

Nästa överraskning kom när vi gick ut och käkade middag, hela familjen. Vi vuxna har varit allergiska mot utestället nr. ett i Väsby, Magasinet. Vi har inte varit där på flera år, mycket på grund av att det har varit så sleezy personal och ännu mer sleezy klientel i övrigt där. Det har alltid uppstått någon sorts gruff när vi har varit där och även om inte vi har varit involverade själva så har det varit obehagligt. 

Men nu, med nuvarande ägarna, skulle vi ge dem en ärlig chans. Och vi blev förvånade över hur bra det var. Personalen var supertrevliga, utan att för den skull bli påträngande eller fjäskiga. De fixade drinkar till barnen, supergod mat till oss alla i rediga portioner och en av dem trollade till och med för Huliganen två gånger. Och ja, är hon lycklig så blir allt så mycket lättare för oss alla runt omkring. Hon bestämde sig för att när hon fyller år så ska vi fira födelsedagen där. Hon ratar alltså den flera år långa traditionen att äta på Donken på bemärkelsedagen. Woow! Just wooooow!

När vi hade betalat och gått så kollade vi på kvittot, för att vi kände att det hade blivit orimligt billigt, även med stamgästkortet som jag fått på Magasinet i Märsta, deras nyöppnade filial som råkar ligga mitt emot mitt jobb. Lägligt. Det berättigar mig till 10% rabatt på hela notan. Och då förstod vi varför vi inte hade betalat så mycket, de hade glömt att ta betalt för två rätter. 

Så med denna upptäckt knallade vi tillbaka och uppmärksammade personalen på detta. Men de sa att de hade Alla hjärtans dagserbjudande, ät två rätter till priset av en, så allt stämde alldeles utmärkt. Hade vi ingen aning om. 

Så vi kommer definitivt att återkomma. Om inte annat för att ge en saftig dricks, eftersom vi inte hade kontanter med oss igår. Man är så van att kunna lägga på det på betalkortet, men inte där. Så kom ihåg det när ni går dit, bring cash!!!

Roliga namn hade de på menyn också


Så tack Magasinet i Väsby för igår. På återseende.