Så arg, så förnedrande!

Jag har tappat hoppet om svenskt rättssystem helt nu. Förr var relationen mellan mig och hela rättsapparaten något stukad, kan man säga, men nu är det fan i mig dags att göra något drastiskt. 

Lotta Rudholms mördare fick idag sitt livstidsstraff sänkt till 18 år av hovrätten. Han kan, om han sköter sig komma ut på gatorna om 12 år. Då är han 45 år. Han har många år kvar att slå ihjäl folk på, innan han själv kastar in handduken, om han dör av ålderdom, vill säga. 

Lotta fick bli 41 år. Han såg till att hon inte fick uppleva fler år. Hon fick inte dö som en gammal tant, omringad av sina närmsta. 

Hon dog på sjukhuset tre dagar efter att hon fick sitt vackra huvud sönderslaget av en mans hand och fot. 

Han bestämde över hennes liv och död. Sveriges rättssystem borde kunna bestämma över hans liv och död. Precis som hur han även bestämde över  Niklas Westmans liv och död. Han dog efter ett halvårs koma efter en brutal misshandel av Lottas mördare. 

Han har ett straffregister som är 5 A4-ark långt. Han har misshandlat en man så han förlorade syn och hörsel på ena sidan. Han har använt människor som slagpåsar sedan han var 15, ja säkert innan dess också, men då finns det ju inte med i registret för då är man tekniskt sett ett barn. 

Jag har läst hela förundersöknings-protokollet från Lottas fall, det finns här om någon är intresserad  . Jag vet hur jävla sjuk i huvudet den här mannen är. Jag har läst hela deras sms-konversationer från det att de träffades i slutet av januari till 30 minuter innan hennes död den 4’e juni. 

Och jag säger så här till alla tjejer som är i skadliga relationer där ute; det är inte ”gulligt” med svartsjuka. Ni kan inte laga dessa trasiga män som slår er. Ni ska bara försöka komma ifrån dem så fort det bara går. Ta hjälp av någon utifrån om ni inte är starka nog själva. 

Ja, jag har tappat tron på svensk rättssystem. Och nej, jag vill aldrig att den där personen kommer ut igen. Aldrig någonsin. 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/r264e/hovratten-sanker-straffet-for-mordet-pa-lotta

Läs även vad Oisin Cantwell skriver om saken idag

Med förnuftigare lag hade Lottas mördare dömts till livstid http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article24138577.ab
Här kan ni läsa ner om mördarens syn på mänskligt liv
http://www.expressen.se/nyheter/martin-jonssons-valdsamma-liv/
Tycker ni att han ska få komma ut mer?

Jag hoppas att Lottas spöke ska jaga dig förevigt, ditt jävla as!

4 tankar om “Så arg, så förnedrande!

Kommentarer är stängda.