Föreläsning om motivation. 

Igår var jag på en väldigt bra föreläsning. Den handlade om att få igång motivationen att röra på sig. På jobbet är jag en sk hälsoinspiratör. Ja, jag vet att det rimmar illa eftersom jag är överviktig, men det finns många sorters hälsa. Jag, med min bakgrund och kroniska stressrelaterade sjukdom satsar mycket på min och mina kollegors psykiska hälsa.

Nåväl, tillbaka till föreläsningen. Det var naprapaten/hälsocoachen/tränaren/etc. Gunnar Söderström som höll låda och jag menar verkligen HÖLL LÅDA. Min första tanke var ”hej bokstavsbarn” och när han berättade om sin skolgång så förstod jag att jag hade rätt. Det var som om han beskrev Huliganen, rakt av. Han hade också mötts av inskränkta lärare som inte kunde se utanför sin box.

Han berättade även att han under fotbolls-VM fick åka till Brasilien och instruera domarna för enligt FIFA så är det viktigt inte bara att domarna kan springa och döma fotboll, utan de ska även spring snyggt. Han är även tränare för domarna i allsvenskan.

Det var flera gånger under föreläsningen som vi brast ut i asgarv, hela publiken.

Han pratade om motivation och hur man kan tänka för att förändra sitt liv. Han blandade det med fakta och rön om placebo, mediciner och tankekraft.

Jag mailade och tackade honom för en inspirerande föreläsning efteråt. Jag berättade om Huliganen och om The Teens sikte på handbolllslandslaget.  Jag ska höra om hennes lag är intresserade att hyra in honom och snacka inför tjejerna, det vore så coolt.

Han svarade att han blev glad av att höra ifrån mig och att det går bättre för Huliganen nu i fyran och att vi gärna får kontakta honom om det blir något med laget. Trevligt.


Vill ni läsa mer om Gunnar så finns hans hemsida HÄR

Han finns på instagram också under namnet @formtoppgunnar

Ha en bra dag, vänner och stay positive!