Hoppfull. 

God morgon underbara värld. 

Det känns som om mitt liv verkligen är på väg i rätt riktning. 

Jag har en sambo som jag älskar och av någon outgrundlig anledning som jag inte kan förstå, så älskar han mig tillbaka. 

Mina barn verkar äntligen vara tillfreds med sin skolsituation. The Teen har bestämt sig för att satsa på skolan nu. Hon siktar på att gå djursjukvårdarprogramet på Djurgymnasiet i Liljeholmen och det tror jag är helt rätt för henne. Hon har ett sjätte sinne vad det gäller djur. 


Dessutom känner hon att hennes lagbyte inom handbollen är helt rätt. Hon siktar ju på landslaget 😉
Huliganen hänger med bra i skolan och hennes nya mentor har inte nämnt någonting om några svårigheter. Hennes tidigare resurs säger att hon är helt förändrad och att hon knappt surar alls längre. Vi ska dit på utvecklingssamtal på måndag, så då får vi väl en utförligare rapport. Huliganen älskar dessutom sitt ”nya” fritids (en grupp med barn i år 4-6).  Hon har fått många nya vänner i klassen och igår frågade en kille chans på henne ❤️

Min kropp smärtar ju självklart  fortfarande, men det är bra mycket enklare att bära när resten av livet känns bra. Just idag har jag en jäkla dimsyn, men hey, I’m still alive and kicking (ass). Jag har ett jobb som jag älskar och kollegor som är helt otroliga. Och i morgon åker vi till Götet, älskade mami och jag. 

Ha en underbar dag, vänner, det ska jag ha. 

2 tankar om “Hoppfull. 

Kommentarer är stängda.