Glömsk. 

Jag har ju helt glömt att berätta om i lördags.

Först och främst så hade jag det jättetrevligt tillsammans med Daniela. Vi har ju bara träffats när M.O.B har spelat tidigare, men vi har varit Facebook-vänner länge och känner väl varann ganska väl därav.

Vi startade med ett glas i Hasselbackens bar. Det stället är nog inte som det en gång var.  En väldigt weird bartender som hellre plockade runt med flaskor än serverade sina gäster. Varenda bord var fullt med disk och det såg allmänt risigt ut. Han har kanske bara otur när han tänker.

Sen gick vi in på den nybyggda delen av Cirkus, Skandiascenen.  Jättefint, bra ljud och bekväma stolar.

Som tur var så hade Steven Averys nya advokat precis innan, i fredags, kommit med en ny ansökan till överklagan där hon, som också verkar ha huvudet på skaft, ska använda sig av ny teknik för att riva upp fallet igen.

Tio år har gått. Tio år i fängelse för något som flera miljoner anser att han är oskyldig till.

Visst, vi kan ha fel. Avery kan ju vara skyldig. Men det är ändå mycket som var hazy shady business i den där rättegången. När man hörde Strang och  Buting prata om det som INTE var med i dokumentären, som åklagaren Kratz har tagit upp i media efter, så är det ett desperat greppande efter halmstrån. Bara för att han hade fått en hel värld emot sig. Kratz förklaringar är lätta att smula sönder. Ingen match för Buting och Strang.

Hursomhelst, det nya kapitlet i denna story ska bli ytterst spännande att följa, eftersom skaparna till Making a Murderer kommer få en uppföljare.