Dåligt, men bra. 

Dålig uppdatering igår, jag vet. Men det var å andra sidan bra för mig att vila. Lördagen tog helt knäcken på mig, och i söndags fick jag en sådan brilliant idé. Jag tänkte, jaa vi drar till centrum och handlar skor till Huliganen, fastän jag är lite trött.

Att handla skor med ett barn med NPF och trotssyndrom är inte a walk in the park, believe me. Iallafall inte med mitt NPF-barn. Det ska ticsas och fixas, ta på och av, på och av, rättas till och ticsas lite till.

Som tur är hade jag min älskade mami med mig som moraliskt stöd. Tre par skor blev det. Ett par sneakers och två par gymnastikskor i olika storlekar, så slipper jag handla det nästa säsong. Yaay, smart tänkt med fibrohjärnan.

Tisdag idag och arbetet väntar. Det verkar inte som om någon har hoppat framför tåget idag, utan det rullar på utan störningar. Nu ska jag dränka min hörsel i lite Avenged Sevenfold så jag slipper höra min tåg-granne berätta om sina undrelivsproblem och flytningar. A little bit of too much information, please stop.