Naaaw!!

Så mysigt det var att komma hem idag. Min kusins dotter är här i några dagar och hon min äldsta är som … vad fan ska jag jämföra med … ehh … de är som … äh, va faan, de gillar varann, helt enkelt. Fastän de inte ses speciellt ofta så är det som om de aldrig varit ifrån varann, när de träffas. Så himla mysigt. 


Just nu är de ”ute och går”. Alltså, förlåt en gamling, men är det något som är populärt. Är alla teens så, eller är det bara min med umgänge. Hon och hennes vänner är ofta bara ute och går. 

Alltså, när jag var i den åldern (holy fuck I’m old) så hängde man i det lokala centrumet och tjyvrökte på lastkajerna. Men nu vet jag, for a fact att min skitunge inte röker … för att jag bara vet det  

Men hey, gå ut och gå, för all del. Det är ju bättre än att åka på tågtak, elda upp förskolor eller trakassera pensionärer. 


Or just walk!!

4 tankar om “Naaaw!!

  1. Jag å min bästis var alltid ute och promenerade, i timmar, när vi var i teens-åldern. Gärna förbi de söta pojkarnas hus och fnittrade hysteriskt…. Tänk om de ser oss! Hoppas de ser oss! Hihiiiii hihiiiii! 😄

    Gillad av 1 person

  2. Jo å så pratades å pratades det ….. Så fort vi kom iinnanför dörren så ringde vi vvarandraoch sen sågs vi på kkvällarnaför dessa fnittriga ppromenader. Tack för härliga minnen vviaditt iinläg!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.